top of page

Tussen kunst en quarantaine - Porto editie

Beste reizigers!


Tijdens onze weken binnenshuis, gaat het contact met de rest van de wereld meer dan ooit via het internet. De sociale media worden overladen met video’s van wat mensen binnen de vier muren van het huis allemaal uitspoken om de tijd te doden. Het ene nog creatiever dan het andere.

Aan het begin van de quarantaine tijdperk is er op instagram een account aangemaakt Tussenkunstenquarantaine waar de uitdaging is een kunstwerk na te doen met wat er in huis te vinden is. De opdracht is om het met drie attributen te doen, maar die regel wordt vaak voor de creatieve vrijheid overschreden. Sommige OSK-leden hebben zich er al aan gewaagd, waarvan de hoofdprijs *pun not intended* uiteraard naar Darius gaat. Maar misschien kan jij nog beter?


Ga voor de eeuwige roem! De reisco heeft uit de collecção van de twee musea die we zouden bezoeken een selectie van bruikbare maar alsnog uitdagende schilderijen/foto’s gemaakt. De uitdaging die we aan jou voorleggen is om die zo goed mogelijk na te maken, maar zónder er iets bij te fotoshoppen!


We kijken uit naar jullie creatieve uitspattingen


Liefs,


De ThuisReisco


PS: vergeet het niet met ons te delen :)!


Collectie Serralves


Collectie Museu nacional de soares dos Reis


bottom of page